Om Køge Installationsforretning

Køge Installationsforretning ApS er en familie drevet virksomhed, som Lars Goebel overtog i 2003, for at drive den videre. Lars er elektriker og har altid gerne ville være elektriker, derfor var det også oplagt at det var Lars der skulle drive virksomheden videre.

Køge Installationsforretning ApS, er udover Lars bestående af 6 dygtige medarbejder, der står klar til at yde den bedste service, så du får en god kvalitet.

Tekniq kvalitet

Køge Installationsforretning ApS er medlem af Tekniq kvalitet og dette betyder at, der er landsdækkende granti for vores el-arbejde. Som medlem af Tekniq giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde, som vi udfører.


Tekniq har etableret ELFO Garanti, der er en garantiordning for el-arbejde.

Garantiordningen har til formål at sikre, at en forbruger, der får medhold i en sag ved ankenævnet for tekniske installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en hurtig, nem og billig løsning af uoverensstemmelser mellem kunden og el-installatører.


Garantiordningen gælder kun for arbejde, der er udført af medlemmer af ELFO. Se derfor altid efter el-mærket eller spørg din installatør.

Scroll to Top